Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 18 september 2008

Schyssta lökar!!

Av Ulrika - 18 september 2008 15:39

Hösttid är löktid! Äntligen dags att köpa och plantera lökar!! Jag har som vanligt tagit den stora plånboken och inhandlat jätteläckra lökar av alla de slag.

Jag har redan hunnit gräva ner 40 snödroppar, 10 vintergäck, 20 krokusar och 10 läckra narcisser i mitt stenparti (du ser förpackningarna till vänster på bilden nedan). De andra som väntar på att bli nergrävda är flera häftiga tulpaner, några allium och annat smått och gott!

Jag har också beställt lökar genom en arbetskamrats son som säljer ungefär som man säljer jultidningar. Jag väntar på den leveransen med spänning!


Den nedre bilden visar en höstkruka jag gjort iordning. Jag tycker att kombinationen blev riktigt lyckad, både färgkombinationen och kombinationen hög-låg växt!

Den höga, som jag inte riktigt vet vad det är, köpte jag på utförsäljning på Växtkompaniet i Enköping. Jag gav 40:- för två stycken!

 
ANNONS
 
Scoobie

Scoobie

24 september 2008 08:54

Nu skal det bli vakkert i hagen til våren! Jeg elsker hage.

Scoobie/MyScrapbooknook

http://www.scoobieslilleblog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se