Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Min födelsedag idag!

Av Ulrika - 14 september 2008 16:32

Idag har jag firat med hallonmoussetårta och tre sorters (hembakta) kakor.

Vi fick besök av min pappa och min bror. Tyvärr kunde inte mamsen komma då hon hade gått och fått stora höstförkylningen!


Jag blev mycket imponerad av min pappa som hade gjort en egen liten ask att lägga ett presentkort i. Han sa att blivit inspirerad av mitt scrappande, och hade köpt tjock kartong som han gjorde en ask med lock till. Locket klistrade han dessutom ett vackert scrapbookingark på! Se bild nedan!!


På den andra bilden ser du några av de presenter jag fick idag! Silverhalsband, boken och två (!!!) presentkort på vardera 500:- på Kreatima och Skapa Hobby, en fantastisk chokladask som min bror inhandlat i Bryssel! Fint ska de' va'!!

 
ANNONS
 
Hegu

Hegu

14 september 2008 17:09

Grattis på födelsedagen! Det verkar som om du har haft en härlig dag och vilka fina presenter du har fått!:)

http://helenspyssel.blogg.se

 
sandra

sandra

14 september 2008 17:14

Grattis grattis i massor:-)
Förstår att du blev glad för den altrade asken, det är ju liksom inte sånt som pappor brukar göra, iallafall inte min:-)

http://sandraekeblads.blogg.se

 
Ylwa

Ylwa

14 september 2008 17:20

Grattis!! Vilken härlig födelsedagspresent du fick....rena drömmen för en fattig scrappare som jag ;)
//Y

http://missylwa.blogspot.com

 
Scraptroll

Scraptroll

14 september 2008 19:12

Vad fina presneter du fått. Grattis på Födelsedagen!

http://mylifeon.blogg.se/scrap

 
Jeanette

Jeanette

14 september 2008 20:03

Vilken fin present du fått av din duktiga och påhittiga pappa. Nu kan ni ju sitta och skapa tillsammans. Smarrigt innehåll. Grattis. Antar att här ska handlar scrapsaker. Fin lo nedan och underbara kort på dig.

Kram Jeanette

http://mariejeanette.blogg.se

 
sophia/ kurrebo

sophia/ kurrebo

16 september 2008 23:58

Grattis i efterskott, gumman!
Hoppas att du fick en härlig födelsedag.

Vi ses den 27/9. ( du vet väl att jag har en materialswap på gång tills dess? Finns på SV scrapbooking. )
Kram, Sophia

http://kurrebo.blogspot.com

 
kilallen

kilallen

7 oktober 2008 14:53

Hälsa din far att den var verkligen jätte fin..

http://kilallen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se