Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under augusti 2008

Av Ulrika - 2 augusti 2008 21:55

Kolla det snygga insynsskyddet/ staketet/ spaljén på vår lilla altan!

Jag har nästan gjort allting själv! Nej, kanske inte förresten... Själva spaljéerna är köpta på Lillsjön här i Bålsta, stolparna på Coop Forum, och Lasse hjälpte till en hel del att sätta upp grejerna! Men det känns som jag har gjort en stor del av arbetet, och jag har sparat det roliga till sist: Välja ut de perfekta klätterväxterna, köpa dem och plantera dem!

Min kompis Caroline trädgårdsmästaren föreslog rosor eller klematis... Hmmm, jag vet inte riktigt... Rosor är ganska tråkiga... Klematisen kanske inte klarar det torra soliga läget... Jag får se...

Vi får njuta av den vackra träkonstruktionen så länge!

ANNONS
Av Ulrika - 2 augusti 2008 21:48

Jag och Pontus åkte in till stan idag för att kika på Pride-paraden!

Trots vädret blev det en riktigt rolig upplevelse. Lillebror Lukas fick vara hemma hos en kompis och leka under dagen eftersom han inte har lika lätt som storebror att stå stilla och bara titta...

Vi stod i korsningen Hamngatan/ Regeringsgatan och tog skydd under ett träd. Kameran var med såklart, och detta var vad vi fick se - bland annat!!!

ANNONS
Av Ulrika - 1 augusti 2008 21:57

Häromdagen kom en kollega förbi och lämnade av några spännande saker som hon som bulvan köpt åt mig! Det var scrap-saker som hon köpt från en firma som bara levererar till adresser i Storbritannien, och eftersom hon bor där så hade jag bett henne beställa grejerna, och ta med dem när hon kom hem och hälsade på släkt och vänner i Sverige (och Bålsta, faktiskt!).

Det hon köpte var dels två runda canvastavlor som man själv dekorerar på valfritt sätt. Jag har desperat (??) försökt få tag på runda sådana i Sverige, Panduro har tydligen haft tidigare, men nu finns det inte att få tag på... Hon hade också fått köpa en burk texture paste åt mig. En liknande sån som jag också fick tag på i Norge. Nu har jag så det räcker!!

Jag återkommer med bild på det färdiga resultatet!


Igår fick jag också ett stort paket med saker jag beställt från Scrapbooks.com. Det var MÅNGA härliga saker! En hel drös med underbara, annorlunda papper, och sedan de söta alfabets-stickers du ser på bilden nedan. De färgade papprena är självhäftande ark som man med fördel använder i Cuttlebugen eller Silhouetten när man ska stansa ut exempelvis bokstäver! Smidigt!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se