Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2008

Jag har gjort klart det jag påbörjade i sommar!

Av Ulrika - 29 augusti 2008 10:56

I dagarna har jag färdigställt ett stort antal scrap-layouter som jag satt och pysslade med under de regniga dagarna i somras. Mestadels var det texten till sidorna som saknades. Jag har följdaktligen suttit vid datorn och plitat på roliga och bra texter som bäst kan beskriva det man ser på fotona!

Några av texterna skrev jag ut på självhäftande genomskinlig plastfilm, typ OH-film. Mycket praktiskt! Du ser det på "la policia"-layouten här nedan.

Det är bra ifall man vill att bakgrunden ska synas igenom, och det kan man ju vilja ibland.


Nu får ni lämna kommentarer på lay-outerna! Är färgerna bra kombinerade? Hur är fotografierna? Skulle ni ha lagt till något annat på layouterna?

Blir nån sugen på att scrap-lifta ?(ett fint ord i scrappar-världen som betyder att man helt ohämmat plagierar en liten del eller nästan hela layouten från någon). Scraplifta gärna, men lova då att visa mig din layout!!

 
ANNONS
 
Mette

Mette

30 augusti 2008 19:55

Oj, vad mycket fint du har gjort! Gillar massor!
Vad kul att vi snart ses igen!
Längtar verkligen till stora träffen i Stockholm! :)

http://mettka.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se