Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2008

Färdig!!

Av Ulrika - 24 augusti 2008 21:03

Nu är jag färdig med äppelmoset, det blev sex st. burkar med härligt ljusgult äppelmos!! Smaskigt! Vi har ju tre äppelträd så det finns en del att ta av! Mycket har tyvärr ruttnat och fallit ner, men det finns ändå tillräckligt.


Bilderna du ser nedan är tre lay-outer jag färdigställt ganska nyligen.

Först är det en föreställande mitt växthus i vinterskrud. Då är det verkligen lååångt kvar till sommaren!

Den i mitten föreställer Pontus när han skulle ta sig ett dopp i poolen i juni. Jag gillar verkligen det mönstrade pappret som passar så bra till Pontus "baddräkt". Chipboard-plattan med texten "GO!" var egentligen först inte tänkt att vara själva titeln, men den passade så bra där, och jag kom inte på något bättre, så det blev en bra beskrivning av vad vi ser!

Den undre har jag gjort till en utmaning på Svensk scrapbooking.se. Man skulle scrappa genomskinligt, och jag tog i ordentligt!

Bakstycket är en bit mjuk plast som en gång i tiden var en förpackning till ett lakan från Hemtex. Jag skar ut en ram i ett vackert papper från Forma Hantverk som heter "Virrvarr".

Som bokstäver använde jag dels de snygga blå och dels de läckra "mjölkiga" bokstäverna i plast från Maya Road. Jag målade kanterna på baksidan av dem för att de skulle framhävas mot bakgrunden!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se