Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2008

Skriva ut ett foto på tyg

Av Ulrika - 23 augusti 2008 17:45

Testade idag att skriva ut ett foto på tyg! Jag fick inspiration i en scrapbooking-tidning och googlade mig sedan vidare till lite ytterligare information! Det visade sig att man kan använda omslagspappret från bunten med skrivarpapper som du säkert har hemma i skrivbordslådan. Det är ju vaxat på ena sidan, och det är det man vill åt! 


Det går nämligen att stryka (med stykjärn) fast en bit tyg på pappret och sedan köra det genom skrivaren!

Jag tog en bit av ett gammalt tunt örngott, strök med medelvärme, och la det till rätta i skrivaren. Jag var tvungen att pröva några gånger innan det blev bra... Ett tips är att fästa tyget lite extra med några tejpbitar! Du bör också göra lite ändringar i skrivarinställningarna, jag valde t.ex "oh-film" som jag tror gör att det kommer lite mindre bläck. Du kanske också kan ändra tjocklek på pappret i dina inställningar, då gör du det!


Testa gärna du också och hör av dig och berätta hur det gick!   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se