Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

De vackra parkerna i Enköping!

Av Ulrika - 11 augusti 2008 21:57

Idag hade jag den stora glädjen att få vandra runt i Enköpings vackra parker med min kompis Caroline, som är trädgårdsmästare!

Vi hade en mycket trevlig dag, trots några små regnskurar... Caroline delade med sig en massa härlig kunskap och goda råd och tips på bra växter! Hon rabblade lite latinska namn, men kunde såklart de svenska namnen också!

Vi var i Drömparken först, och gick sedan en bit längre bort till Trdgårdsmästarutbildningens idéparker och tittade.

Vi hittade många underbara växter och jag noterade namnen. När vi sedan åkte vidare till Plantmakeriet strax utanför Enköping hittade jag flera av växterna, och köpte såklart dem! Så nu har jag t.ex den otroligt vackra rysk martorn, som riktigt lyser metallic-blå, i min trädgård också!!

Notera också närbilden på den underbara klematisen Princess Diana vars blommor ser ut som små liljor!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se