Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under juli 2008

Av Ulrika - 10 juli 2008 07:33

Jag tittade igenom mina scrap-album, och passade på att fota några av de första grejerna jag gjorde! Jag kan notera att jag då ännu inte riktigt förstått betydelsen av att skriva text (journaling) på l-o:n. Men det kan jag kanske sätta mig och göra i efterhand!

Här kommer några av dem:


ANNONS
Av Ulrika - 9 juli 2008 20:49

Vi har stannat till hos svärföräldrarna i Filipstad på vägen till våra kompisar i Norge som vi ska besöka över helgen. Imorrn torsdag drar vi mot Oslo och stannar till och med söndag.

Kompisarna har utlovat både studsmatta i trädgården och en hundvalp, så grabbarna ser verligen fram emot dessa dagar!


I mitt projekt "scrappa om mig själv" som startar typ nu, har jag sett till att lämna över kameran till människor runt omkring mig för att få några bilder av mig också! Denna gång fick Lasse den äran under en kvällspromenad. Han tog några bilder och flera av dem var användbara!

ANNONS
Av Ulrika - 7 juli 2008 18:10

Igår var Helena, Peter och deras två söner Oscar (snart 7 år) och Martin (snart 4 år), här och hälsade på.

Lasse fixade god mat till middagen, medan jag stod för mockarutorna till eftermiddags-fikat! Vi hade en mycket trevlig eftermiddag och kväll!


Medan grabbarna spelade fotboll började Helena rensa ogräs i mina rabatter!! Jag var inte sen att haka på, och hjälpte till att gräva upp, kasta, flytta om, och planera! Vi presterade en hel skottkärra med ogräs och lite vissna torra tulpanstjälkar som nu gjort sitt!

TACK för hjälpen!!Av Ulrika - 5 juli 2008 11:50

Nej, inte på det viset! Men det är dagen efter min namnsdag, och då har jag en del att rapportera!

Jag fick ett fint kort från min pappa med posten igår! Kortet var jättefint och inspirerande!! Jag tänkte direkt att jag skulle göra en l-o (lay-out) inspirerad av motivet! Se nedan...

I kortet fanns också en slant till en blomma till trädgården. Det behövs, en blomma alltså! Just nu har jag några luckor i en del av rabatterna där fröna jag sått inte tagit sig... Får se om jag hinner till Lillsjöns trädgårdsbutik idag kanske! TACK pappa!


Jag fick en smaskig bakelse till eftermiddags-fikat igår! Tack Lasse!

Av Ulrika - 4 juli 2008 12:00

Jag och alla andra som heter Ulrika! T.ex min mamma som heter det i andranamn, grattis mamma!

Själv tänker jag bli firad genom att maken bjuder mig och barnen på konditori i eftermiddag.

Jag smygstartade firandet redan igår med att ta en svängom på krogen, jag och min kompis Ingela var danssugna och bestämde oss för att förgylla ett av stadens dansställe med vår närvaro!

Det blev lite sent, men eftersom jag är en skötsam flicka i ALLA avseenden så mår jag riktigt bra idag! Efter midnatt drack jag bara juice.


Tack, pappa för hälsningen på sms!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se