Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 juli 2008

Benjamin syrsa!

Av Ulrika - 23 juli 2008 20:37

Igår kväll när jag satt i vardagsrummet såg jag i ögonvrån hur något stort klättrade upp längs med altandörrens insida. En gräshoppa!! Han hade nog hamnat lite fel, så jag hjälpte honom ut på altanen.

Dagen därpå när jag dukade för lunch ute på altanen upptäckte jag min kompis sittandes i blomkrukan!! Han hade tagit sin tillflykt till den enda grönskan på altanen, nämligen den lilla blomman jag har på bordet där!


Senare under dagen var han försvunnen, men jag och grabbarna hörde flera syrsor som spelade i häcken runtom tomten. De gillar nämligen vår häck innan den är klippt!


 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Katarina

1 augusti 2008 08:17

Hej Ulrika!
Hoppas semestern varit bra! Jag har två veckor kvar och drar ut på landet - har solat i en vecka i sträck så vi är mycket nöjda. Är hemma igen v33 - Albin ville gärna leka med Lukas om ni är hemma?
Kram Katarina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se