Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 15 juli 2008

Snö mitt i sommaren!

Av Ulrika - 15 juli 2008 18:15

Var hittar man snö i Sverige mitt i sommaren?? Jo, i den helt nybyggda skidtunneln i Torsby, Värmland!

Vi åkte och hälsade på Lasses morbror som bor i denna stad, och passade där på att aktivera oss på olika sätt. Lasse och hans pappa tog en rejäl tur i skidtunneln, och jag och grabbarna besökte simhallen/ äventyrsbadet.

Inne i tunneln är det 3 minusgrader och på marken ligger konstsnö blandat med riktig snö. Det var fint före, men Lasse låter meddela att det är en tekniskt krävande bana som är ganska tuff att köra. Inget för den glada amatören alltså, utan för den vane skidåkaren!

En kul grej som hände Lasse var att världens just nu bästa manliga skidåkare Lucas Bauer (vann världscupen och Tour de ski), gled fram till honom och började prata på tjeckiska. Lasse förstod inte ett ord, men anade att Lucas tagit fel på person... Efter en kort stund förstod också Lucas det, och åkte vidare!


Torsby äventyrsbad var inte så stort, och hade inte så många attraktioner. Men det får många plus av oss i Bålsta Badpatrull ändå! Det fanns en liten strömkanal, en vattenrutschkana som tog runt 10 sekunder och åka nerför, en liten plaskpöl för bebisar, en babysim-bassäng med sänkbar botten och en stor bassäng.

Pontus testade rutschkanan och gav den godkänt, men den var inte så läskig... Lukas gillade den lilla runda delen av bassängen där det var som ett bubbelbad (se nedersta bilden!).


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se