Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Foppatoffel i ån!!

Av Ulrika - 13 juli 2008 23:42

Vår sista dag i Norge spenderade vi några timmar nere på Baerums verk. Det är ett gammalt verksområde där man nu byggt om de fina gamla husen och där hyst in olika slags hantverks-butiker och små mysiga restauranger. Vi kikade på glasblåsarna, hälsade på hos damen i lapptäcks-butiken, tittade länge i butiken som var sprängfylld med pärlor och stenar till smyckestillverkning, och försökte släpa ut barnen från den mysiga leksaksaffären... Vi avslutade med fika på ett av de trevliga matställena. Jag satte tänderna i en "calzone med mascarpone- och nougatkrämsfyllning!!! Ni förstår kanske njutningen??


Innan vi inledde resan hemåt hände en kul grej som jag såklart fångade på film! Pontus gick för nära kanten på ån som rinner genom Baerums verk. Hans foppa-toffel trillade i det iskalla vattnet! Vad göra? Först stod vi bara och tittade på toffeln som flöt iväg neråt den ganska strömma ån... Det var iochförsig ganska grunt, bara några decimeter, men svårt att ta sig ner till vattnet från den höga kanten. Turligt nog "fastnade" toffeln vid en av de uppstickande stenarna i vattnet!

Lasse tog då tag i situationen, kavlade upp byxbenen och la ifrån sig klocka och mobiltelefon och vadade i! Han lyckades fiska upp toffeln och alla var glada och nöjda! Jag hjälpte såklart till allt vad jag kunde genom att fotografera spektaklet och genast börja tänka ut en passande titel till min scrap-l-o om händelsen! Behjärtansvärt av mig, tycker jag!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se