Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under juni 2008

Av Ulrika - 9 juni 2008 20:23

Jag har tillverkat ett grattiskort till en av makens släktingar som tar studenten på fredag!

Jag använde jättesöta papper från Majadesign som passade perfekt för ändamålet! De fina stämpelmotiven har jag tiggt till mig av min scrap-kompis (TACK Jenny!!), men jag har färglagt flickan själv med akvarellpennor.


ANNONS
Av Ulrika - 7 juni 2008 09:44

Jag deltar i en webb-mara under helgen! En webb-mara är helt enkelt ett marathon i scrappning under en hel helg. Men för att man inte ska behöva packa ner alla sina saker och dra iväg någonstans, så sitter man hemma och scrappar och deltar i tävlingar på ett forum tillhörande www.scrapaddicted.se . Man skapar sina alster, fotar dem och lägger upp dem på forumet.

Jag har inspirerats av flera av tävlingarna, och har istället för att sitta i solstolen, suttit i källaren och pysslat... É man tokig så é man...

TYVÄRR missade jag en deadline nu på lördag morgon kl. 9.00 Jag skulle ha laddat upp bilden av det randiga kortet nedan före detta klockslag, men missade med 33 minuter... Därför ger jag här världen en chans att se mitt kort ändå!

Det nedre kortet gjorde jag till en annan tävling på Svensk scrapbooking (se länk till höger!). Kortet fick Lukas med sig till en kompis kalas förra helgen.

ANNONS
Av Ulrika - 6 juni 2008 10:30

Igår började vi fylla poolen! Trots relativt svala nätter så hoppas vi att vattnet kan hinna bli tillräckligt varmt (ljummet!!??) för att kunna bada lite under helgen! Det ska ju bli rekordvarmt och vårt tomt ligger ju i söderläge vilket innebär att det blir sååå varmt...

Vi gjorde tyvärr en miss igår kväll när vi fyllt 2/3-delar av poolen. Vi insåg att botten på poolen var veckad ganska rejält på en del ställen! Det fanns ingen annan lösning än att tömma ut hälften av vattnet i poolen (Suck!!) och släta ut vecken och sedan fortsätta fylla på de timmar som var kvar på kvällen!

Nu har vi fortsatt fylla vatten under morgonen, och grabbarna är alldeles till sig!

Första doppet kom redan igår. Lukas var nog mest i och plaskade lite, men Pontus var modig och satte sig på botten i en mikrosekund. Brrrr! Kallt!!

OBS! Notera att Lukas är ombytt och redo med simringen redan när första dropparna når poolens botten! Det kallar jag optimist!! Han är för söt!


Av Ulrika - 5 juni 2008 10:48

Idag kom så fina grejer som jag beställt från www.scrapthatsmile.com!! Det började med att jag var på jakt efter de läckert randiga pappren från KI Memories och hittade efter en stunds googlande, pappren i flera olika färgkombinationer på scrapthatsmile.

Av bara farten beställde jag ju lite annat också... T.ex söta chipboard-bokstäver, stämplar och "chipboardstickers" från Love Elsie.

Jag köpte också söta chipboard-bokstäver och bokstavsstickers från KI Memories.

En kul grej som jag också köpte var det söta  albumet i akrylplast. Det är format som ett hus och binds ihop med tre metallringar. Tillverkare: Clear scraps. Man smyckar sidorna, och man kan använda sig av det faktum att "bladen" i albumet är genomskinliga och skapa kul effekter med det!

Notera att på bilden sitter skyddsplasten kvar på skivorna, de blir helt släta och fina när man tagit bort den, såklart!

Av Ulrika - 4 juni 2008 21:29

Den stegtävling som jag på min arbetsplats har deltagit i börjar nu
närma sig sitt slut.
Tyvärr, och typiskt nog, fick jag en släng av ont i halsen i slutet av
förra veckan vilket gjorde att jag inte kunde gå så många steg då... Det
blev nog bara 5000-6000 steg per dag...

Nu är jag dock bättre och hoppas på en liten träningsrunda ikväll när
solen gått ner! Det är ju så rackarns varmt om dagarna, så då är det
tufft att gå raska promenader. Men det är synd att klaga nu när sommaren
äntligen är här!! 

För övrigt har jag festat en del senaste dagarna! I fredags var det
stor fest på jobbet, där arrangörerna hade gjort ett jättefint jobb med
att dekorera hela matsalen och innergården som scener ur "Tusen och en
natt". Med silkestyg i taket, kelim-mattor på marken och kuddar att
sitta på! T.o.m ett par vattenpipor fanns på plats!

Kan tyvärr inte visa några foton därifrån med tanke på sekretessen.
Skämt åsido, jag har ingen möjlighet att inhämta tillstånd om
publicering från alla dessa människor som är med på bilderna. Ni får
själva fantisera där!

Den andra festen var jag på igår kväll. Det var hemma hos en som jobbar
på samma avdelning som mig.

Det var en sommarljummen kväll med grillning, lite vin och MYCKET
skratt och en hel del sång faktiskt! Jag har fått tillstånd att
publicera en bild därifrån. Det är Curre, Krister och Roland som spelar
och sjunger. Lite senare halade Roland fram kammen och kompade på den! Underbart!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se