Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under juni 2008

Av Ulrika - 22 juni 2008 07:23

Idag ska vi åka till Parken Zoo i Eskilstuna!

I väntan på fina bilder därifrån får ni njuta av en bild på vårt nya husdjur, en söt liten igelkott som håller på att bygga ett bo under vår förstukvist!! Lasse hörde den igår då den bökade och prasslade därunder, och sedan såg vi den! Den håller på att släpa vissna växtdelar och bygger förmodligen ett bo av det! Kanske väntar den småttingar?

Vi matade den med köttbullar och la en hög torra blad bredvid trappen. Sen lämnade vi den ifred!ANNONS
Av Ulrika - 20 juni 2008 16:00

Glad midsommar på er!

 Vädret skötte sig ganska bra idag, tycker jag. Jag hoppas på en ljummen kväll så jag kan sitta på altanen och dricka ett glas kallt vitt vin! Jag måste ju på lämpligt sätt fira att semestern börjat!


Jag delar här med mig av ytterligare två skapelser som jag gjort till utmaningar på Svensk scrapbooking. Den översta föreställer Pontus och handlar om hur duktig han varit under sitt första år i skolan! Utmaningen där var att scrapp i gult, vitt och grönt.

Den undre är en bild på coola Lukas iförd sitt nya tuffa linne och mina solglasögon. Utmaningen var att inspireras av en reklambild på just ett sådant linne! Jag hade ju redan det självklara fotot att scrappa och skred direkt till verket!

Jag scannade av linnet och printade ut ett papper med det mönstret, det passade bra till lo:n tycker jag!

ANNONS
Av Ulrika - 18 juni 2008 22:13

Idag var sista arbetsdagen före semestern (som kommer vara i drygt 6 veckor!!).

Känns helt ok faktiskt, även om semesterkänslan inte riktigt infunnit sig... Konstigt... Kanske för att jag har ganska tidig semester...

Jag kanske bara behöver en sovmorgon imorrn så infinner sig känslan!


Jag har skapat ytterligare två bidrag till utmaningarna på Svensk scrapbooking. Det översta är ett bidrag i en utmaning där man skulle skapa efter en skiss. Jag valde några foton från en utflykt till Rottneros för sex år sen. Härliga färger på pappret, va´!?

Det undre bidraget är till en utmaning där man skulle tillverka sina egna dekorationer. Jag gjorde det relativt enkelt för mig och böjde till några blommor! Det söta dagisfotot på Lukas passade bra tillsammans med blommorna, tyckte jag!

Av Ulrika - 15 juni 2008 21:19

Jag tänkte visa två av mina senaste alster!

Det översta är ett receptkort som är mitt bidrag till en av utmaningarna på Svensk scrapbooking. Det är ett recept på en smaskig chokladtårta!

Det andra är en l-o som jag gjorde på scrap-maran jag var på under lördagen i Enköping. Det är en mängd småfoton på Lukas och Pontus när de är utklädda, föreställandes en massa olika figurer! 

Av Ulrika - 14 juni 2008 18:47

Idag var det dags för en riktig pyssel-dag i Enköping igen!

Jag och några andra glada tjejer satt och pysslade från tidig morgon, och de sista sitter nog kvar än! Jag valde att åka hem till ungarna och ha lite lördagsmys!

Det blev en hel del gjort, mina lay-outer är dock inte helt klara, så jag väljer att inte visa dem på bild. Jag visar istället en annan l-o som jag gjort tidigare som jag tycker blev bra!

Den handlar om det faktum att Pontus sedan något drygt år blivit så stor att Bamse-tröjorna (och t.o.m Spiderman-tröjorna) har plockats undan, och nu är det lite tuffare tröjor som gäller för denna modemedvetna kille!

Av Ulrika - 13 juni 2008 18:44

Skyffla blues är ett uttryck som min arbetskompis Curre använder. Det kommer urprungligen från det engelska ordet "shuffle" som är en speciell sorts jazz... Han gillar att spela jazz, och är en härlig musiker!

Curre bad mig scrappa ett foto som en kille tagit av honom under en spelning på Stampen i Stockholm. Jag ställer såklart upp när kompisar ber mig! Han lovade dessutom att bjuda mig på lunch på jobbet nån dag!

Så här blev det!

Hoppas han blir nöjd...

Av Ulrika - 11 juni 2008 18:51

Jag gjorde för några veckor sedan klart en l-o om en vinterutflykt vi gjorde ute på isen. Det läskiga var det ljudet som helt plötsligt kom inunder isen. Det lät som om ett sjömonster brölade till...! Förmodligen var detta ljud en eko-effekt då den tjocka isen sprack efter att vi hackat en del hål i den! Läskigt var det!


Av Ulrika - 9 juni 2008 20:26

Trots det otroligt fina vädret i helgen, deltog jag till och från i den webb-mara (se tidigare inlägg) som hölls fredag-söndag.

Jag hann iallafall skapa två alster, förutom det kort jag visat tidigare som jag inte kunde tävla med.

Dessa två lo:s fick jag till under helgen, de är båda två från Lanzarote-resan i mars-april.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se