Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 28 juni 2008

Bra, bättre, bäst!

Av Ulrika - 28 juni 2008 23:12

Vi fortsätter vår tur genom mellansverige för att undersöka de häftiga äventyrsbaden lite närmare! Idag har vi haft en otrolig dag i Linköping! Vi var MYCKET nöjda med i princip allt på det äventyrsbadet. Vi var dock förvånade över det låga antalet besökare... Det var vi och 50 pers. till, max!

Ett mysigt och trivsamt bad med två rutschkanor, varav den ena tyvärr är bara är för simkunniga över 130 cm. Den andra är väldigt kort, men har å andra sidan tidtagning, och sånt är ju alltid kul!

Vi hade tur att vi kom just den dagen man hade bestämt sig för att fira 70-årsdagen för utomhusdelen av badet. Det betydde billigare inträde och en del kul jippon under dagen.

Utomhusdelen består av en jättestor konstgjord sjö, ca 200 meter i diameter och några meter djup som mest. Den ligger i en svacka nästan mitt i Linköping. Utomhus finns också en simbassäng där det denna dag pågick simtävlingar.


Vi bor på ett nytt hotell i natt, ett om möjligt ännu finare än det förra: Scandic Linköping City. Kolla utsiktsbilden som är tagen från vår balkong på 6:e våningen!

Kolla sedan bilderna från badet!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se