Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 27 juni 2008

Gustavsviks äventyrsbad- lite av en besvikelse

Av Ulrika - 27 juni 2008 23:19

Vi besökte under torsdagen det omtalade äventyrsbadet Gustavsvik i utkanten av Örebro. Kanske var det för att vi läst om hur det höjts till skyarna på diverse hemsidor, vi blev ganska besvikna... Badet bestod förvisso av flera olika attraktioner, men de var inget vidare... En vildfors som var alldeles för kraftig... Kul för dödsföraktande 14-åriga grabbar kanske, men inte för så många andra! Vi slog oss alla fyra på hårda kanter den ENDA gång vi åkte. Jag testade en av vattenrutschkanorna, som förvisso var lite lagom läskig med totalt mörker i delar av tunneln, men som tog slut alldeles för snabbt och lite snopet... Den andra kanan slutar i en så kallad Space Bowl som är som en stor trumma där man av centrifugalkraften snurrar några varv likt en kula i ett roulette-hjul, för att sedan trilla ner i en bassäng under (se bild nedan). Den var ingen av oss sugen på att testa.

Badvattnet var dessutom någon grad för kallt, och damernas omklädningsrum lämnade en hel del i övrigt att önska! Med slitna ofräscha skåp och endast sju duschar blir man lätt irriterad redan när man byter om inför badet...

Nej, de enda höjdpunkterna blev Pontus och Lukas tur i den roliga "rampen" (se bild nedan när Pontus susar utför!). Där åkte de så många gånger att jag tappade räkningen! Pontus gillade också klätterväggen, men var nog mer förtjust i den som finns i Borlänges Aqua Nova.


Återkommer senare med recension av äventyrsbaden i Linköping och Finspång, för nu drar vi vidare! Vi ser fram emot en av Europas längsta vattenrutschkanor i Linköping imorrn!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se