Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 25 juni 2008

Bada i Borlänge

Av Ulrika - 25 juni 2008 22:27

Förra sommaren besökte vi det suveräna äventyrsbadet Aquanova i Borlänge. Tyvärr drabbades man av ett längre strömavbrott då, men kompenserade mycket schysst sina gäster med fribiljetter till någon annan dag inom ett år!

Vi utnyttjade dessa biljetter idag då vi återigen besökte badet. Det är ju fantastiskt hur kul det kan vara med vattenrutschkanor!! Den stora kanan de har som heter Magic Eye spelar i en egen division! Man får åka på rumpan eller på stora badringar (antingen "enkla" eller dubbla" som ser ut som åttor). Man får dessutom åka flera stycken samtidigt om man vill! Suveränt för familjer eller för mammagrisar som båda två vill åka med mamma! Nå, mina grabbar njöt faktiskt mest av att åka själva!

De var duktiga på klättervägen som synes här nedanför! Kul grej!


Notera gärna mina två modiga pojkar som hoppar från trampolinen ner i det 4 meter djupa vattnet! På bilden syns Lukas, men Pontus är inte långt därefter!


Lukas avslutade sedan dan på sitt alldeles särskilt uppspelta humör genom att gömma sig i ett skåp i omklädningsrummet! Han brukar göra så på de flesta badanläggningar vi besöker som har denna typ av skåp! Tänk att det är så roligt!

En jättekul dag helt enkelt! 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se