Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 20 juni 2008

Glad midsommar!

Av Ulrika - 20 juni 2008 16:00

Glad midsommar på er!

 Vädret skötte sig ganska bra idag, tycker jag. Jag hoppas på en ljummen kväll så jag kan sitta på altanen och dricka ett glas kallt vitt vin! Jag måste ju på lämpligt sätt fira att semestern börjat!


Jag delar här med mig av ytterligare två skapelser som jag gjort till utmaningar på Svensk scrapbooking. Den översta föreställer Pontus och handlar om hur duktig han varit under sitt första år i skolan! Utmaningen där var att scrapp i gult, vitt och grönt.

Den undre är en bild på coola Lukas iförd sitt nya tuffa linne och mina solglasögon. Utmaningen var att inspireras av en reklambild på just ett sådant linne! Jag hade ju redan det självklara fotot att scrappa och skred direkt till verket!

Jag scannade av linnet och printade ut ett papper med det mönstret, det passade bra till lo:n tycker jag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se