Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

LEDIG!!!

Av Ulrika - 18 juni 2008 22:13

Idag var sista arbetsdagen före semestern (som kommer vara i drygt 6 veckor!!).

Känns helt ok faktiskt, även om semesterkänslan inte riktigt infunnit sig... Konstigt... Kanske för att jag har ganska tidig semester...

Jag kanske bara behöver en sovmorgon imorrn så infinner sig känslan!


Jag har skapat ytterligare två bidrag till utmaningarna på Svensk scrapbooking. Det översta är ett bidrag i en utmaning där man skulle skapa efter en skiss. Jag valde några foton från en utflykt till Rottneros för sex år sen. Härliga färger på pappret, va´!?

Det undre bidraget är till en utmaning där man skulle tillverka sina egna dekorationer. Jag gjorde det relativt enkelt för mig och böjde till några blommor! Det söta dagisfotot på Lukas passade bra tillsammans med blommorna, tyckte jag!

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

19 juni 2008 10:29

Jag ska försöka ge mig på att scrappa lite mer under sommaren. Jag har gjort några lo´s, men skulle vilja komma igång ordentligt. Ska väl försöka att göra ett album till syrran sen när hennes lilla bebis kommer. Tack för all härlig inspiration du delar med dig. Hoppas vi ses den 23/8.

// Johanna

http://www.johannisgirl.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se