Hemma hos Ulrika

Alla inlägg under maj 2008

Av Ulrika - 18 maj 2008 09:55

Mormor och morfar ville ta med ungarna på Skansen, och det fick de såklart! Vi åkte tåg in till stan och mötte upp dem på Centralstationen. Jag lämnade dem en stund senare och kunde gå stan runt för att både fönstershoppa och shoppa. Stegräknaren var med!


När jag sedan mötte upp Skansen-gänget flera timmar senare hade de haft en jättetrevlig dag trots vädret! De hade sett björnar, vargar, sälar och dessutom varit inne på Terrariet och sett krokodilerna!


Nu väntar jag bara på att morfar ska skicka mig några av bilderna från Skansen, så jag kan lägga upp dem här...

ANNONS
Av Ulrika - 18 maj 2008 09:12

Igår var jag väldigt duktig! Jag gav mig iväg ut vid 19-tiden en lördagkväll i lätt duggregn för att gå i 45 minuter! Det var en mycket rask promenad och jag kände att jag hade mental medvind!

När jag kom hem var det lagom att ta en dusch och slå sig ner i soffhörnet och kolla på TV och äta GODIS! Väl förunnat!

Stegräknaren hamnade på drygt 16.000 steg igår! 


ANNONS
Av Ulrika - 18 maj 2008 09:01

Idag har Erik namnsdag! Det betyder att dessa personer i mitt liv ska firas: Mina två söner, min man, min pappa, min bror, min svärfar!

Ungarna ska få åtta stycken Ben-10-figurer. Om ni inte vet vem Ben-10 är föreslår jag att ni googlar det, eller skaffar er två söner i typ 4-8-årsåldern och sätter dem framför Cartoon Network!


De andra Erikarna får inga presenter.... Men en hälsning genom detta media får de till att börja med! Grattis på namnsdagen!


Jag har fotat fem av dessa Ben-10-figurer. Dessa köpte jag på ebay och de har kommit åkandes ända från Singapore! Ytterligare tre figurer kommer förhoppningsvis senare nästa vecka!


Oj, höll på att glömma att det dessutom råkar vara min och Lasses bröllopsdag idag också! Det är nu 6 år sen vi gifte oss, men över 14 år sedan vi träffades! På vår bröllopsdag hade vi strålande sol från en blå himmel och säkert uppåt 18-20 grader! Det är mer än vad man kan säga om vädret utanför mitt fönster idag!

Den undre bilden visar den mycket vackra bukett med rosor jag fick av min make när han kom hem från jobbet idag!Av Ulrika - 14 maj 2008 09:08

Yiiihaaaa! Jag har köpt en videokamera! Jag väntar på lite skatteåterbäring, men kunde inte hålla mig från att göra av med pengarna redan nu!

Igår köpte jag en jättefin Sony DCR-SR36! Den är så superliten, vilken skillnad från den kameran som Lasse fick i present för snart 10 år sedan!

Tänk att all teknik ryms i denna lilla sak, som är mindre än min Canon digitalkamera!


Nu ska jag läsa på instruktionsboken och sedan börja filma. Jag köpte till ett video- och bildredigeringsprogram som heter Pinnacle, och hoppas mycket på det!


Av Ulrika - 10 maj 2008 14:00

Möt min nya kompis stegräknaren! Eller nygamla förresten, för förra våren hade jag också en. Då kom jag igång jättebra med promenaderna och det var kul att tävla mot sig själv!

Den här nya stegräknaren har jag fått på jobbet, och är där med i en tävling mot flera olika lag! Jag är lagledare för mitt "Team E18" och kommer med glada tillrop och peppningar!

Själv måste jag ju föregå med gott exempel, och började bra första dan med över 19.000 steg! Sen klev jag på riktigt bra, jag har aldrig varit under 10.000 steg någon dag, och vissa har jag hamnat över 15.000

I förrgår och igår har jag varit mycket aktiv och gått 20.000 respektive 23.000 steg!


Tävlinge pågår till d. 6 juni, så fler rapporter kommer!

Av Ulrika - 8 maj 2008 22:07

Kolla här på mina otroligt vackra tulpaner som blommar för fullt i trädgården! Det här blir fina bilder att scrappa till trädgårdsalbumet!


De senaste dagarna har jag planterat en del frön i rabatterna, jordförbättrat och pysslat och snyggat till! Igår la jag luktärts-frön i blöt (som sig bör för att underlätta groning!). Jag ska försöka hinna med att plantera dem imorrn.Av Ulrika - 7 maj 2008 16:13

Idag blev det klart att det var jag som vann en av utmaningarna på Svensk scrapbooking. Man skulle göra en lo* efter en bestämd skiss. Jag skickade in bidraget som du ser på bilden, och döm om min förvåning när jag faktiskt vann! Med 23% av rösterna (46 personer röstade!).

Gu' va' roligt! Nu har jag verkligen fått blodad tand!


* lo= layout


Av Ulrika - 5 maj 2008 13:09

Idag har jag inte så mycket att förtälja mer än att jag lämnat in min deklaration... Eller ringt in den ska jag väl säga! Jag ringde ett telefonnummer, knappade in mina koder från blanketten och så var det klappat och klart!


Istället för att trötta ut er med mer information om något så tråkigt som en deklaration, ska jag passa på att visa er några av mina alster! Det är några av mina favoriter som jag gärna visar upp! Ni scrapbooking-kompisar får gärna komma med kommentarer eller frågor! (Ja, ni andra också, förresten...).Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se