Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Tote-ally cool!!

Av Ulrika - 26 maj 2008 20:52

Idag fick jag en present av brevbäraren! Han kom med min nya scrap-väska som jag beställt från USA (sparade väl nån hundring eller så...).

Den är verkligen superfin, och supersmart!

Den har en mängd olika fack som man fyller med sina små pryttlar och verktyg när man t.ex ska iväg och pyssla någon annanstans!

I botten sitter en tvådelad roterande metallplatta som gör att när väskan står på bordet kan man med lätthet snurra runt den för att hitta det man letar efter!


Vem blir nu först med att bjuda över mig på en scrap-kväll?!

Vi hörs!


 
ANNONS
 
Caroline

Caroline

28 maj 2008 10:29

Wow, vilken snäll brevbärare ;-)
Några av mina alliumblad blev också så fula, antagligen är det frosten.
Jag lovar att säga till när programmen går, det dröjer säkert några veckor till, på måndag ska vi spela in igen och det ska handla om "Allmän trädgårdskunskap"
Ha det bra!

http://caroline.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Eva Gregefalk

28 maj 2008 13:42

Hej Ulrika!

Du känner mig inte men jag har googlat på nätet efter tote ally cool väska och såg at du köpt en. Var köpte du din? Fick du betala tull och hur mycket i frakt?

Vad kul att komma in på din blogg så här!

Varma och soliga hälsningar
Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se