Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Mera trädgård!

Av Ulrika - 23 maj 2008 18:03

På allmän begäran (hej Caroline!) så visar jag här lite fler bilder från trädgården! Det är ju helt underbart vad det blommar just nu!

Jag har t.ex en del Allium som jag grävde ner i höstas. Tyvärr ville den upp tidigt den här våren, och bladen blev delvis förstörda av några kalla nätter i april (kan det stämma, Caroline?).


Kolla också in mina söta små oranga tulpaner! Roliga blad! Tulpanbalden är de smala, de "tjocka" i bakgrunden är Lammöra!


De små söta vita blommorna (Kärleksblomster) som jag har som kantväxt i rabatten nedanför altanen trodde jag var en sommarblomma. Den blommade fint förra sommaren, men kom tillbaka i år! Det kanske var en perenn... Eller var det bara gynnsamma förhållanden?? Nää.. På förpackningen står det att den är en sommarblomma! Vilken överraskning!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se