Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 maj 2008

Storleverans från USA!

Av Ulrika - 23 maj 2008 08:53

Jag har idag och igår fått ett gäng nya stämplar av modellen clear stamps från USA. Jag har köpt dem på ebay där man kan göra en RIKTIGT bra affär om man har lite tur och ingen bjuder högre än en själv!

Det smarta med clear stamps är att man fäster dem på ett akrylblock (de "smetar" fast av sig själv), och färgar in dem med stämpeldyna. När man sedan stämplar så ser man exakt var motivet hamnar eftersom allt är genomskinligt! Så praktiskt!

De färgglada små sakerna till höger på nedersta bilden är såklart inga stämplar, utan små dekorationsstenar som jag tänker pryda mina lo:s eller grattis-kort med!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Morfar

23 maj 2008 13:20

Hej Ulrika! Vad roligt att se ditt stora intresse för scrap-booking. Du kan väl visa fler bilder på arbeten du har gjort på senare tid, även om det på en bloggsida inte ger full rättvisa. Kul att se Pontus på brandövning; han fick ju till och med föra sprutan.

 
Jenny/Jen

Jenny/Jen

23 maj 2008 18:51

Vad kul med nya stämplar! Jättefina... Får vi se lite alster där de används snart då kanske??

http://pysselnoje.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se