Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 19 maj 2008

Ut i skogen ska vi gå... Träffa brandkår

Av Ulrika - 19 maj 2008 20:18

Idag var Pontus klass uppe vid Kvarnkojan för en riktig upplevelsedag! Vi träffade brandkåren, polisen och ambulansen! Dagen började med en uppvisning av polishunden Axa och hennes förare Ludde. Det var en fantastiskt duktig och disciplinerad hund!

Brandkåren visade sedan upp sig och lät barnen göra flera olika övningar såsom krypa genom rökig container och spruta vatten med vattenslangen! Polisen (Robban och Pernilla) visade hur en rätt utrustad cykel ser ut, vad man ska ha på huvudet när man cyklar, och vad man gör med upphittade saker (lämnar till polisen som hittegods!).


En av höjdpunkterna var nog att få träffa Flammy, denna stora apa som är Brandkårens maskot! En stackars brandman (Lisa?) fick gå iklädd denna varma dräkt hela förmiddagen för att barnen skulle kunna krama, klappa, dra i svansen och ropa "Flammy!!"
 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

20 maj 2008 10:14

Vad otroligt roligt att läsa din blogg, att ha lite koll på vad du och familjen har för sig! Och du, det där med scrapbooking..WOW, verkar hur kul som helst och dina alster är ju helt fantastiska! Vi hörs snart!

 
Caroline

Caroline

20 maj 2008 21:52

Halloj!
Ja, Walda har pratat om Flammy oavbrutet, det var tydligen det bästa på hela dagen.
Fin blogg du har, man du får allt visa lite trädgård också ;-)
/Caroline

http://caroline.tradgardsblogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se