Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Scrap-klubb hemma hos mig!!

Av Ulrika - 28 april 2008 11:59

Denna kväll hade jag ordnat en scrap-klubb hemma hos mig! Vi satt fem tjejer från Bålsta och Bro och scrappade för fullt under kvällen mellan 18 och 22!

Vi passade på att lära känna varandra, eftersom några av oss aldrig hade träffats förut. Men nu gör vårt gemensamma intresse, scrapbookingen, att vi lär känna varandra snabbt!

Jag lovade tjejerna att vi skulle ses snart igen i min källare, jag ska titta i almanackan och hitta ett bra datum!


Tyvärr hade jag inte kameran framme för att föreviga vår träff (tips inför nästa träff iallafall!), men jag har fotat ett av de projekt som jag färdigställde under kvällen. Det föreställer när han nyligen tappade sin första tand, men inte fick någon riktig glugg eftersom den nya tanden hade hunnit växa där bakom den lösa mjölktanden! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se