Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

På böljan den blå

Av Ulrika - 23 april 2008 13:23

Jag och fyra av min härliga arbetskompisar åkte på tjänsteresa! Med Ålandsbåten!

Först hade vi en givande dag "hemma på jobbet" där vi pratade framtiden och vad vi ska göra och inte göra. Vi åkte sedan med Viking Cinderella kl. 18 och började med att avnjuta en fantastisk middag i A la carten! Det avslutades med ett dessertbord, och sen rullade vi mätta och belåtna ut därifrån...

Självklart var vi tvungna att sjunga lite karaoke, och sedan dansade vi en hel del tills det var dags att somna sött i hytten.


Dagen därpå lyssnade vi uppmärksammat på en i gänget som höll ett intressant föredrag om polismordet i Nyköping förra sommaren.


Jag köpte två tunikor i tax-freen! Kolla bilden!

Jag var också tvungen att köpa godis! Hihi! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se