Hemma hos Ulrika

Direktlänk till inlägg 20 april 2008

"Hej jag heter Ulrika och jag är en scrapoholic!"

Av Ulrika - 20 april 2008 07:32

Precis så lät det väl kanske inte igår på det scrap-marathon jag var på, men... Vad är det som får 30 friska fräscha människor att stänga in sig i en källarlokal en fin vårdag för att bara scrappa och pyssla? Vi är nog lite tokiga, eller kanske bara hängivna vår hobby! Och vi hade SÅÅÅ kul!

Jag samåkte med två andra Bålstatjejer som jag nu fick nöjet att lära känna, Lee och Wiggie. Vi kom dit vid 8.30-tiden och slog oss ner och bredde ut oss på varsin plats.


Sen satt vi till sena kvällen och bara skapade. Eller bara och bara, förresten... Vi pratade, bytte råd och tips, skrattade, lärde känna varandra och fikade lite!

Det var en fantastiskt givande dag trots att jag "bara" gjorde fyra lo:s!

Ungefär så här såg det ut: 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

20 april 2008 18:38

Hej trevliga bordsgranne! Visst är vi lite galna, jag brukar känna mig nördig ibland när jag berättar med full entusism om hobbyn, men det är ju så kul! Det var riktigt skoj igår, jag hoppas att vi ses snart igen... Kram!

http://pysselnoje.blogspot.com

 
Mette

Mette

21 april 2008 21:35

Jag tycker att det var såååå underbart att få sitta en hel dag tillsammans med andra "nördar" och känna att vi verkligen pratar samma språk! :)
Tack för ditt jättetrevliga sällskap!
Jag hoppas att vi snart ses igen!

Kram
Mette

http://mettka.blogg.se

 
Gurkiss

Gurkiss

22 april 2008 23:02

Hejsan...

Trillade in hit till dig :)

Härligt att komma iväg och scrappa *nickar*

Jätte fina LO´s du hade gjort :)

Ha det gött.
kram Gurkiss

http://gurkiss.com/wp

 
Annelie

Annelie

24 april 2008 15:28

Halloj!
Vad mycket snyggt du gjorde. Själv hann jag knappt sätta mig och packa upp innan det var dags att åka hem kändes det som. Och ändå var jag där från 7.30 tills 2!!

Hoppas vi ses snart ige! Kanske den 4:e hos Mian?!
Kram

http://www.tigerfamiljen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 1 december 2009 21:34

    På förekommen anledning förtydligar jag att jag har en ny blogg! Välkommen dit!!!!     http://hemmahosulrika.blogspot.com/                                - - ...

Av Ulrika - 30 oktober 2009 12:46

Stort tack för hjälpen, tjejer!Jag har nu med er hjälp bestämt mig för att verkligen gå över till den den nya bloggen på domänen Blogger! Ni kom med bra förslag och påpekanden, och det mesta talade för Blogger. Tack för alla kommentarer! V...

Av Ulrika - 29 oktober 2009 10:25

Japp! Jag har bestämt mig! Jag byter blogg-domän! Det här blir mitt näst sista inlägg här. Det sista blir ett inlägg med en hänvisning till den nya bloggen. Tänkte att det kan vara kul att ha kvar den här gamla bloggen i cyberspace! Den har ju häng...

Av Ulrika - 26 oktober 2009 11:01

Jaha, för andra gången i ordningen funderar jag på att byta hemvist... Har aldrig riktigt varit helt nöjd med Blogga gratis som numera bytt namn till Bloggportalen. Nu inser jag varför... De har lagt till reklam i bloggen, och vill man ha bort den få...

Av Ulrika - 25 oktober 2009 19:36

Nu är strax en toppen-helg till ända... Jag har varit på Handarbetas scrap-träff och haft sååå kul! Jag hann också med en party-natt på trevligt dans-hak där drinkarna var gratis och sällskapet på dansgolvet var obegränsat... En natt på hotell så c...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hemma hos Ulrika med Blogkeen
Följ Hemma hos Ulrika med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se